Dubbele release op 12 november!

Het zijn spannende tijden: niet één maar twee singles komen as vrijdag 12 november uit.
Een Nederlandstalig én een Engelstalig feel good (kerst)track van Nederlandse bodem dus!

Ik schreef het nummer in eerste instantie in het Nederlands en het was niet bedoeld als kersttrack. De Nederlandstalige versie heet “Ja, ik wil” en heeft een echt trouwthema. Nadat enkele mensen uit het vak er een rasecht kerstnummer in zagen, werd besloten om naast de Nederlandse versie een Engelstalige kerstversie te schrijven. Het resultaat is een all time feel good kerstnummer dat de titel “Christmas time” kreeg.
Zowel Ja, ik wil! als Christmas time hebben alle ingrediënten die je van een up-tempo feelgood (kerst)track mag verwachten denk ik. 

De singles zijn mijn derde (en vierde) release en ook nu werkte ik weer samen met componist Ton Snijder; één van de mensen achter oa Frank Boeijen en Stef Bos. 
De bewerking is van Mathijs van Till.

Zowel de Nederlandse versie “Ja, ik wil” als de Engelstalige kerst versie “Christmas time” verschijnen op 12 november van dit jaar en zullen op het debuutalbum komen te staan dat naar verwachting in het voorjaar van 2022 zal verschijnen.

Erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Lieve groet,  
Richard

Geef een reactie