Laat de kerst maar komen

Stoelen aan de kant, het kerstdiner begint een half uurtje later, we gaan dansen!
Vandaag is mijn nieuwe single uit. Zo ontzettend trots op dit resultaat. Wat begon als een Nederlandstalig nummer over de mooiste dag van je leven, kreeg een dubbelleven in een Engelstalig single over de mooiste tijd van het jaar: Christmas Time.

Samen met Ton Snijders schreef ik deze feel good nummers en Mathijs van Till is verantwoordelijk voor de uiteindelijke mix. Vandaag kan ik dan eindelijk aan jullie laten horen waar wij de afgelopen maanden met zo veel plezier en passie aan hebben gewerkt. We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Vanaf nu is zowel “Christmas Time” als de Nederlandse versie “Ja, ik wil!” te beluisteren op alle streamingsdiensten en volgende week verschijnt van beide singles ook de videoclip.
Houd de website dus in de gaten.

Ben je net zo enthousiast als wij en wil je me helpen? Deel, like en vraag beide singels dan aan bij je favoriete radiostation. Ieder radiostation heeft de singels inmiddels ontvangen namelijk.
Samen moet het lukken. Super dank!

Ik ga de kerstboom opzetten!

Geef een reactie