Chaos van perfectie

Vandaag is de nieuwe single uit: Chaos van perfectie
 
Het nummer beschrijft een absoluut gevoel van liefde in een bijna verstikkende vorm. Ik schreef het samen met Ton Snijders Ton Snijders, bekend van nummers van Stef Bos en Frank Boeijen. Voor mij is het een uitzonderlijk project waarbij  bijzondere muzikanten zijn aangetrokken. Op drums Florian Hoefnagels, op bass Lene te Voortwis en op zowel akoestische als elektrische gitaar Arnold van Dongen die op zijn geheel eigen iconische wijze deze power ballad een bijzondere sound geeft waarbij het gevoel onmiskenbaar neigt naar de nummers van Borsato en Ilse de Lange waarop Arnold ook te horen is. 


Voor de orkestrale begeleiding is het Praag Filharmonisch orkest aangetrokken. Geen elektronische strijkers maar een volledig orkest dat het nummer in Praag inspeelde en ook in de videoclip te zien zal zijn. Het arrangement hiervoor is geschreven door Sebastiaan Koolhoven die voor menig artiest, films en series de composities en arrangementen schreef.  


Chaos van perfectie komt uit in drie varianten: de volledige versie (4.57min), de radio edit (3.32) en een instrumentaal intro naar het nummer toe, ingespeeld door het Praag Filharmonisch orkest. De videoclip komt volgende week 17 maart uit. 

Stream, deel en draai ‘m en vraag hem aan op de radio!
Zo benieuwd wat jullie er van vinden!


 
 

Geef een reactie