About

Ri-Style is de artiestennaam van Richard Sprokkereef. Een podiumbeest uit het mooie Gelderland. Na jarenlang op de allerlei nationale en internationale podia te hebben gestaan met concerten en coverbands werd het tijd voor iets anders. In augustus 2020 bracht Richard de cover Scream uit. Dat viel zo in de smaak dat een lang gekoesterde wens om eigen nummers te schrijven een logisch vervolg was. 

“Ander Licht” is het eerste eigen nummer. Ri-Style maakt daarmee het debuut in de Nederlandse muziekscene. Dit nummer is een orkestrale track met internationale allure. De titel slaat niet alleen op het nummer en de tekst zelf maar staat ook voor iets anders. Door zijn enorme stembereik wordt Richard vaak gevraagd om vooral power nummers te zingen. Voor dit nummer is juist gekozen voor een totaal andere kant: ingetogen en warm. Een andere kant, een ander licht.  
Samen met Ton Snijders, één van de mensen achter oa. Liesbeth List, Frank Boeijen en Stef Bos, schreef hij dit prachtige majestueuze nummer en werken zij samen toe naar een album.